AKTUALNA OBVESTILA 

 RAZPORED DELA ZDRAVNIKOV V SPLOŠNI AMBULANTI OB PETKIH POPOLDNEJANUAR 2023   

PETEK, 27.01.2023 Primož Nagode, dr. med.


FEBRUAR 2023


PETEK, 03.02.2023 Lana Pivk Kompolšek, dr. med.

PETEK, 10.02.2023 Vlatka Rokvič, dr. med.

PETEK, 17.02.2023 Katarina Žirovnik Kuster, dr. med. in Rem Marič, dr. med.

PETEK, 24.02.2023 Janja Omejec Strnad, dr. med.OBVESTILO!

 

Obveščamo vas, da je z dnem, 03.01.2023 pričela z opredeljevanjem novih pacientov zdravnica Janja Omejec Strnad, dr. med. spec. druž. med.

Opredeljuje paciente od zdravnikov, ki presegajo število količnikov 1895, paciente, ki bodo dopolnili 19 let in so še registrirani na otroškem dispanzerju, paciente, ki so ob upokojitvi zdravnice družinske medicine ostali brez izbranega zdravnika in ostale nove paciente, ki nimajo izbranega zdravnika. Od dne, 01.04.2023 pa zdravnica sprejema tudi paciente iz drugih občin.

KAKO UKREPATI OB POZITIVNEM HITREM BRISU ZA COVID-19   

  • Ostanite v izolaciji.
  •  Potrditvenega PCR vam ni potrebno opraviti.
  • Če zaradi izolacije potrebujete bolniški stalež ali nego otroka, vas prosimo, da informacijo o pozitivnem hitrem testu sporočite preko elektronske pošte, osebje iz ambulante pa vas bo kontaktiralo v roku treh delovnih dni. Telefonsko sporočanje naj bo za starejše osebe, ki niso vešče uporabe elektronske pošte.
  •  Zgolj zaradi sporočanja izvida pozitivnega hitrega brisa ob odsotnosti težjih zdravstvenih težav, ne obremenjujte telefonskih linij ambulant.
  •   Na ta način boste omogočili osebam, ki potrebujejo zdravstveno obravnavo, da bodo lahko prišle v kontakt z osebnim zdravnikom.
  •  Na PCR testiranje vas lahko po posvetu v določenih primerih naroči samo osebni zdravnik ali pediater. (Kronični bolniki, nosečnice, otroci z oslabljenim imunskim sistemom.OBVESTILO

Obveščamo vas, da je za vse paciente stare 65 let in več na voljo brezplačno cepljenje proti pnevmokoku z enim odmerkom polisaharidnega cepiva (PNEUMOVAX 23).

Do brezplačnega cepljenja so opravičeni tudi kronični bolniki, še posebaj bolniki z kroničnimi boleznimi obtočil, dihal, sečil, jeter, sladkorno boleznijo, malignimi obolenji,..

Na cepljenje se lahko naročite v ordinacijskem času ambulante vašega osebnega zdravnika.

Lep pozdrav!